Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вчера видях двама колеги на Витоша, на площадчето при златните мостове ... по времето на снимките на една американска продукция - Конан Варварина 4.
    Зелена 145-ца 4399 и
    Черна 155-ца 8289 - имаше стикер на задния прозорец
    ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Днес около 14 часа на светофара на Борис и Гоце Делчев мина сива 156 със стикер на задното стъкло с номер СА6354
      sigpic

ALFA ROMEO 156 1.8 TS

Comment

• Черна 156 със софийска регистрация и клубен стикер на задното стъкло днес към 19:50 на влизане в Ямбол?

Тъмно синя 145 с русенска регистрация и стикер на задното стъкло пак към 20:00 тази вечер между Сливен и Ямбол? ВЕДНАГА ДА СИ ПРИЗНАВАТ!!!!
        sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
        Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• 145-ца софийска днес към 19:15 по пътя за Благоевград.....
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
            Черна 156 със софийска регистрация и клубен стикер на задното стъкло днес към 19:50 на влизане в Ямбол?

Тъмно синя 145 с русенска регистрация и стикер на задното стъкло пак към 20:00 тази вечер между Сливен и Ямбол? ВЕДНАГА ДА СИ ПРИЗНАВАТ!!!!
            Азззззз бях със 145.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

• Светла 155-ца с ямболски номер вчера забелязана на "Драган Цанков". Май и аз бях забелязан от хората, защото ме изгледаха странно.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                Добре ,ако не бях казал с колко карах ,сега щяхме ли да водиме тая тема ?

---------- Post added at 06:49 ---------- Previous post was at 06:46 ----------

Добре ,ако не бях казал с колко карах ,сега щяхме ли да водиме тая тема ?
                ДОБРЕ ДЕ ,АЗ НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ ВИЕ КАКВИ ХОРА СТЕ?
                Щом мисленето ви е толкова нисшо
                Значи ,ще обоснова пак- със 2222222000000 км/час си карам или с 40 , АЗ СИ КАРАМ В МОЙТА ЛЕНТА , 10 МЕТРА ПРЕДИ МЕН , ИЗЛИЗА КОЛА ОТ ДРУГАТА ЛЕНТА , а аз отивам в банкета със двата крака на спирачката и носеща се кола към отсрещната ограда...
                Така-искам някои ,който мисли трезво ,да ми каже ! КОЙ Е ВИНОВНИЯ Я ?

Ако си карал над ограничението виновният си ти колкото и да не ти се иска има ограничение! а ако на 10 метра пред тебе се престроява някой който кара с 40 50 ти и със 60 да си пак имаш време да реагираш нормално.. е ако си се направил на шофер и си карал със 140 .. кофти пич Но разлика от 40 от 70 и от 90 е големичка и времето за реакция и спиране е мъничко ..
                156,2.0,2000

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Светла 155-ца с ямболски номер вчера забелязана на "Драган Цанков". Май и аз бях забелязан от хората, защото ме изгледаха странно.
                  Това е face/off
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

• repli засечен на кръговото на 4ти км днес към 13 часа, ама май не беше той в колата

Comment

• Днес към 18 и 20 на изхода на Люлин и после по околовръстното колегата ludkanar със 156...
                      Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
                      Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

• Първоначално публикувано от Tifozza Покажи съобщение
                        Днес към 18 и 20 на изхода на Люлин и после по околовръстното колегата ludkanar със 156...
                        Да аз съм бил колег,но несъм те видял теб.

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                          Да аз съм бил колег,но несъм те видял теб.
                          Днес пак те видях към 18 и 20 тъкно завиваше посока Люлин, дори ти светнах , но бях дегизиран със служебното Кади
                          Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
                          Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

• Първоначално публикувано от Tifozza Покажи съобщение
                            Днес пак те видях към 18 и 20 тъкно завиваше посока Люлин, дори ти светнах , но бях дегизиран със служебното Кади
                            Е и днес несъм те видял,но поздравих двама колеги със 156 и 147 и на двамата им присветнах и се поздравихме,да казват кои са.

Comment

• Днеска в село Згориград беше забелязан колегата tonov и спря малко по-нагоре от центъра.
                              VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                              Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Дивака преди час в Люлин преди тунела

Comment

Working...
                                X